jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
IK WIL
Een Audit Comité van de Raad van Bestuur teneinde "surprises" te elimineren op vlak van interne controles, financials, risico's en compliance
In de huidige complexe en steeds evoluerende business omgeving is een effectief Audit Comté een steeds belangrijker onderdeel van een sterke Corporate Governance cultuur. Een effectief Audit Comité zal een belangrijke bijdrage leveren tot een “no surprises” omgeving m.b.t. vooral interne controles, riskmanagement, financiële staten en compliance met diverse wetgevingen.
Stone Consult is zeer goed geplaatst om
  • Te adviseren over de opportuniteit van een Audit Comité
  • Te adviseren over de te nemen stappen om het Audit Comité effectief te maken
  • Te adviseren over een best practice Interne Audit & Risk Management aanpak
  • Een mandaat op te nemen als lid van het Audit Comité.
De voornaamste gerealiseerde projecten relevant in deze context:
  • Uitbouw van een zéér competente en effectieve Interne Audit voor een industriële multinational met een jaaromzet van 800 mio € en 30-40 vennootschappen (niet-Indisch deel van een Indische beursgenoteerde groep)
  • Gedurende 8 jaar lid van het Audit Comité van een industriële multinational met een jaaromzet van 800 mio € (niet-Indisch deel van een Indische beursgenoteerde groep)
Wil u verrassingen op vlak van interne controles, financials, risico’s en compliance elimineren? Stone Consult heeft de juiste expertise.
Contacteer Jean Steensels voor een vrijblijvend gesprek.