jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
IK WIL
Onze methodiek voor de ontwikkeling van een strategisch plan aligneren met best practices
Alhoewel het objectief van strategisch plannen eenduidig is (het definiëren van de visie van de onderneming en van de toekomstige business door een aantal keuzes te maken met als doel de onderneming een beslissend competitief voordeel te bezorgen t.o.v. de concurrentie en superieure resultaten én waarde te creëren), is het ontwikkelen van een effectieve methodiek om dit objectief te realiseren niet bepaald vanzelfsprekend.
Stone Consult kan uw onderneming hierin adviseren. Op basis van een analyse van uw business kan een methodiek (Excel model plus een User Manual) ontwikkeld worden die een reflectie is van de meest recente best practices ontwikkeld in een samenspel tussen grote ondernemingen en de beste strategie consultants.
De voornaamste gerealiseerde projecten relevant in deze context:
  • Ontwikkeling en implementatie van een strategisch plan methodiek (voor een industriële multinational met een jaaromzet van 250 mio €)
  • Verdere verfijning van deze methodiek, in samenwerking met een top Business School (voor een industriële multinational met een jaaromzet van 800 mio €)
  • Ontwikkeling en implementatie gedurende 6 jaar van internationale opleidingsprogramma’s ter versterking van competenties voor strategieontwikkeling (voor een industriële multinational met een jaaromzet van 2 miljard €)
Wilt u strategie binnen een best practice methodiek ontwikkelen? Stone Consult heeft de juiste expertise.
Contacteer Jean Steensels voor een vrijblijvend gesprek.