jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
IK WIL
Een effectieve remuneratie politiek ontwikkelen die een juiste balans geeft tussen kostencontrole en motivatie
Iedere onderneming dient in de huidige competitieve omgeving een juiste balans te vinden tussen kostenbeperking, prestatieverbetering, talent retentie en risicomanagement. In de context van talent management vereist de spanning tussen kostenbeperking en talent retentie echter een juiste afweging tussen
  • Het toekennen van een hogere (vaste of variabele) financiële verloning en
  • Het aanbieden van immateriële elementen.
Stone Consult kan voor u, rekening houdende met de specifieke context van uw onderneming, een gebalanceerd voorstel uitwerken dat u enerzijds toelaat de kosten onder controle te houden en dat anderzijds de betrokken medewerkers zal motiveren.
De voornaamste gerealiseerde projecten relevant in deze context:
Als verantwoordelijke voor Corporate HR in een industriële multinational (jaaromzet van 800 mio €) lag een belangrijk deel van de focus op het in iedere vestiging optimaliseren van ieder proces van talent management o.a. met behulp van goede policies gebaseerd op best practices. Zo ook de processen mbt remuneratie politiek.
Wil u een “juiste” balans tussen kosten controle en motivatie vinden? Stone Consult heeft de juiste expertise.
Contacteer Jean Steensels voor een vrijblijvend gesprek.