jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
IK WIL
Het talent dat we in huis hebben beoordelen op vlak van potentieel
Alhoewel slechts een derde van de grote ondernemingen van oordeel is dat ze effectief zijn in potentieel beoordeling, is dit een erg kritisch element in talent management. Het is een screening mechanisme om de high potentials (HiPo’s) te selecteren die “morgen” de kritische competenties, die de onderneming nodig heeft om haar strategie te realiseren, zouden moeten kunnen afdekken. I.e.
  • De leiders van morgen maar ook
  • De professionals (bijvoorbeeld de experten in technologie) van morgen.
Stone Consult kan u adviseren in het implementeren van een best practice aanpak voor de selectie van de HiPo’s binnen uw onderneming.
De voornaamste gerealiseerde projecten relevant in deze context:
Als verantwoordelijke voor Corporate HR in een industriële multinational (jaaromzet van 800 mio €) lag een belangrijk deel van de focus op het in iedere vestiging optimaliseren van ieder proces van talent management o.a. met behulp van goede policies gebaseerd op best practices. Zo ook potentieel beoordeling.
Wil u een best practice aanpak voor de selectie van HiPO’s? Stone Consult heeft de juiste expertise.
Contacteer Jean Steensels voor een vrijblijvend gesprek.