jean.steensels@stoneconsult.be
-
+32 (0) 477 310 591
Stone Consult op LinkedIn
Stone Consult heeft als missie om de expertise en best practices van de meest ambitieuze en best geleide multinationale groepen (dikwijls beursgenoteerd en geadviseerd door top-consultants), beschikbaar te maken voor dynamische, middelgrote ondernemingen.
Stone Consult biedt deze ondernemingen dan ook pragmatisch en effectief advies, nodig om te winnen in dikwijls extreem competitieve business omgevingen.
Dit met betrekking tot de drie krachtigste tools om de waarde van de onderneming te verhogen:
waarom stone consult?
Ruime expertise

ruime expertise

Sterke consultants

sterke consultants

Excellente dienstverlening

excellente dienstverlening

ruime expertise
Jarenlange globale operationele verantwoordelijkheid in ieder van de drie disciplines in een beursgenoteerde multinationale groep
Expertise, dikwijls verworven door intense samenwerking met top-consultants, is niet enkel theoretische expertise maar wel in de praktijk geïmplementeerde best practices en methodieken, i.e. “hands-on experience”
Expertise werd nog versterkt door de verantwoordelijkheid voor leadership development van seniormanagement en high potentials

sterke consultants

Ontwikkelde expertise
Expertise ontwikkeld bij topconsultants/ multinationale groepen die zwaar investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers
Uitstekend track record
Excellente trackrecord in seniormanagementfuncties waar expertise ook daadwerkelijk werd geïmplementeerd
Passie voor het vak
Passie om kennis te delen
excellente dienstverlening
kwaliteit
effectiviteit
kost-effectiviteit
Maak gebruik van deze krachtige expertise om de waarde en het potentieel van uw onderneming op significante wijze te verhogen.
Neem contact op met Jean Steensels om dit vrijblijvend te bespreken.
Inschrijven voor nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met "best in class" tips en nieuwe inzichten over strategie, corporate governance en talent management.
Hierbij verklaar ik akkoord te zijn met de privacyverklaring
inschrijven